NIEUW
regenponcho
regenponcho
regenponcho
regenponcho
regenponcho
regenponcho
regenponcho
regenponcho
TWIN OAKS

regenponcho

Artikelnr.: 183374--F
 0 Klantenbeoordeling

Leverbaar

€ 34,90

Kleurcode:
Aantal:

Water- en winddichte regenponcho met reflecterende details en een zakje met rits aan de voorkant. De drukknopen op de mouwen maken een individuele aanpassing mogelijk. Met grote capuchon die over de cap kan worden geplaatst. De voetriemen voorkomen dat de poncho tijdens het paardrijden opvliegt. One Size. 100 % polyester.

Artikelnr.: 183374--F
Waterdicht
Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Windafstotend
Windafstotend
Het water- en windafstotend softshellmateriaal biedt bescherming tegen de koude gevoelstemperatuur (windchill) door wind. De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen. De naden van de windafstotende textielen zijn niet getapet of gelast, waardoor deze aan efficiëntie verliezen.
0 Reviews
0.0

voor regenponcho

0 van 0 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE