Advies over wedstrijd

1. De wedstrijdvoorbereiding

De tijd voor de wedstrijd zal intensief zijn voor jou en je paard – het voorbereiden van de nodige documenten, het opstellen van trainingsplannen en het verduidelijken van organisatorische zaken. Om je het overzicht niet te ontnemen, hebben wij hier alles voor jou samengevat. Wij wensen jou een succesvolle wedstrijdvoorbereiding!

Meer informatie
Paard in cavaletti training
Wedstrijdruiter met paard

2. Wedstrijduitrusting voor paard en ruiter

Je hebt de afgelopen weken hard getraind, je bent goed voorbereid op de komende taken. Om een perfecte indruk te maken op de juryleden, is het enige wat nu nog ontbreekt de wedstrijdoutfit voor jou en je paard! Wat draag je op een show? Welke kleur moet mijn wedstrijdjas hebben en hoe vlecht ik de mooiste vlechtjes? Je kunt dit allemaal te weten komen in onze gids!

Meer informatie

3. Je checklist voor de wedstrijd

De dag voor de wedstrijd bouwt de spanning zich op. Wat moet je absoluut meenemen naar de wedstrijd? Om er zeker van te zijn dat u niets vergeet, is het raadzaam de trailer de avond vóór het wedstrijd in te pakken en voor te bereiden.

Opdat je niets vergeet, hebben wij een checklist voor jou opgesteld, zodat je ontspannen kunt inpakken voor de wedstrijd.

Meer informatie
Wedstrijd accessoires
Wedstrijdruiter met paard

4. De dag van de wedstrijd – waar moet ik aan denken?

Het begint eindelijk. Een wedstrijddag begint meestal in de vroege ochtenduren en moet duidelijk gestructureerd zijn. Wij geven je inzicht in hoe je wedstrijddag eruit zou kunnen zien en geven je tips voor het opwarmgedeelte en de eerste prijsuitreiking!

Meer informatie