softshell rijbroek Victoria
softshell rijbroek Victoria
softshell rijbroek Victoria
softshell rijbroek Victoria
Felix Bühler

softshell rijbroek Victoria

Artikelnr.: 810329-34-A
4.3  3 Klantenbeoordeling

Leverbaar

€ 69,90

€ 99,90
Maat:
Maattabel
Maat:
34 36 40 42 44 76 80
Maattabel
Aantal:

Elegante softshell rijbroek met zitvlak & aangenaam zachte binnenkant. Wind- en waterafstotend. Het softshell materiaal is makkelijk te onderhouden, robuust, elastisch en aangenaam te dragen. Elastische boord, stretch zitvlak, 2 steekzakken vooraan & flexibele enkelafsluiting. Buitenmateriaal: 84 % polyamide, 16 % polyuretaan, binnen 93 % polyester, 7 % polyuretaan.

Artikelnr.: 810329-34-A
Ademend
Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Windafstotend
Windafstotend
Het water- en windafstotend softshellmateriaal biedt bescherming tegen de koude gevoelstemperatuur (windchill) door wind. De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen. De naden van de windafstotende textielen zijn niet getapet of gelast, waardoor deze aan efficiëntie verliezen.
Waterafstodend
Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
3 Reviews
4.3

voor softshell rijbroek Victoria

2 van 3 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
2 Beoordelingen
4 Sterren
3 Sterren
1 Beoordelingen
2 Sterren
1 Sterren
13.10.2016 (Bevestigde aankoop)

Misschien is het omdat ze nog nieuw is, maar de broek zit ietwat stroef. Het is wel een aangenaam warme broek en een mooie kleur

28.1.2015 (Bevestigde aankoop)

Warme broek met goede pasvorm, blijft ook in model na wassen.

29.11.2014 (Bevestigde aankoop)

Goed zittende broek met een goede pasvorm. Lekker warm voor de koude dagen. Valt niet groot.

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE