Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Felix Bühler rijbroek Lindsey met zitvlak
Felix Bühler

rijbroek Lindsey met zitvlak

Artikelnr.: 810356-34-S
Leverbaar
€ 64,90
In plaats van € 79,90
64.90
EUR
Aantal:
x
Stijlvolle dames rijbroek in microvezel met contrastkleurig zitvlak. Prachtige kleurencombinatie! 5-pocket-style met geborduurd logo van Felix Bühler op de achterzak en met contrastnaden. Zitvlak van stretch materiaal. Flexibele enkelafsluiting. Het materiaal is ademend, vochtregulerend, duurzaam elastisch, slijtvast en makkelijk te onderhouden. Elastische taille, 2 steekzakken voor en achter. 60 % katoen, 32 % polyamide, 8 % elastaan.
Ademend Ademend
Ademend is niet hetzelfde als luchtdoorlatend. Ademend heeft te maken met de microporeuze eigenschap van stofmembranen om het lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...
1 Reviews
4.0
voor rijbroek Lindsey met zitvlak

1 van 1 Klanten kunnen dit artikel aanraden

4 Sterren

1 Beoordelingen

20.8.2016 (Bevestigde aankoop)
sluiten (x)
Wat betekent dat?
Deze beoordeling werd gegeven door een koper van dit artikel. Deze beoordeling wordt alleen toegekend na ontvangscontrole.