Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Felix Bühler grip rijbroek Marco
NIEUW
Felix Bühler

grip rijbroek Marco

Artikelnr.: 810565-46-S
Leverbaar
€ 94,90
94.90
EUR

Kleurcode kiezen:

zwart

Maat kiezen:

46
Aantal:
x
Sportieve rijbroek met siliconen zitvlak en elastische inzet aan de zijkant voor de maximale bewegingsvrijheid tijdens het rijden. Het materiaal is ademend en waterafstotend. Overige details: 2 steekzakken voor en 2 zakken met paspels achter en een gegraveerd metalen plaatje. Elastische enkelafsluiting zonder klittenband. 93 % polyamide, 7 % elastaan.
Ademend Ademend
Ademend is niet hetzelfde als luchtdoorlatend. Ademend heeft te maken met de microporeuze eigenschap van stofmembranen om het lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Waterafstodend Waterafstodend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Gegevens worden geladen...
1 Reviews
5.0
voor grip rijbroek Marco

1 van 1 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren

1 Beoordelingen

17.5.2019 (Bevestigde aankoop)
sluiten (x)
Wat betekent dat?
Deze beoordeling werd gegeven door een koper van dit artikel. Deze beoordeling wordt alleen toegekend na ontvangscontrole.