4.4 / 5   218 Beoordelingen
klant worden
Terug Startpagina» Service» Betaling & verzending

Betaling en verzending

Creditcard of Bancontact | Mister Cash

Betaling met creditcard


Je kan ook gemakkelijk betalen met een creditcard. Wij aanvaarden Mastercard en Visa. Wanneer je bestelling ons magazijn verlaat, wordt het bedrag van je creditcard gecrediteerd. De creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is kopen met creditcard bij Kramer Paardensport veilig.

Stuur je reeds betaalde goederen terug binnen de 21 dagen geld-terug-garantie? Dan zal het teveel betaalde bedrag zo snel mogelijk op je creditcard worden bijgeschreven.

Kies in het besteloverzicht 'creditcard' als betalingswijze en klik op de knop 'accepteren'. Vul in het nu volgende formulier 'creditcardgegevens ingeven' de verplichte velden in (let op dat je het nummer van je creditcard, de geldigheidsduur en het controlegetal correct overneemt) en bevestig je invoer door op 'Opslaan en gebruiken' te klikken. Houd er a.u.b. rekening mee dat het land waarin je creditcard is uitgegeven gelijk moet zijn aan het land van waaruit je jouw bestelling plaatst!
Met het verzenden van je bestelling wordt het factuurbedrag op je creditcard gereserveerd ('authorisatie' genoemd). De feitelijke afboeking vindt pas plaats bij het verzenden van de artikelen. Mocht je enkele artikelen of de gehele bestelling retourneren, dan maken wij het hierdoor ontstane tegoed binnen 10 werkdagen over op je creditcardrekening.

Afhankelijk van door jou gesloten contracten met kredietinstellingen of andere instellingen kan de periode waarin het geld wordt teruggeboekt verschillen. Deze kan afhankelijk van de creditcardinstelling oplopen tot 28 dagen na boeking van de retourzending. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden van je creditcardinstelling.


Betaling met Bancontact | Mister Cash


Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas (Maestro). De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash (Maestro) eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash

Met Mister Cash (Maestro) kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Mister Cash (Maestro) is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.  U klikt op Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Mister Cash gebeuren zoals dat bij kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart; maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Betaling per Creditcard of Bancontact | Mister Cash is mogelijk in
elk rekeningland

Lieferzeit Actuele levertijd ca. 6 werkdagen.

Mits het artikel beschikbaar en de betaling voldaan is.

Zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een verzendbevestiging met daarin de Track & Trace code om uw pakket te volgen.

Verzendkosten

DHL binnen Belgie

Verzendkosten: € 4,99 ( vanaf € 150,00 geen verzendkosten )

De minimale bestelwaarde bedraagt € 15,00. De verzendkosten bedragen in België € 4,99 ongeacht de waarde of het gewicht van je bestelling.


Vanaf € 150,00 worden geen verzendkosten gerekend!

De verzendkosten van € 4,99 vervallen als er uitsluitend een waardebon zonder bijkomende artikelen wordt besteld, zelfs als het winkelwagentje dit aangeeft.

Belangrijke verwijzing:
Leveringen in andere landen zijn niet mogelijk.

Wil je een artikel niet?
Stuur het ons dan eenvoudig terug.

VIP ALL-IN PAKKET: bestel voor € 14,90 één jaar lang zonder verzendkosten. Geen minimum bestelwaarde. Super Deals exclusief voor VIP klanten.

Levering naar:

België

Impressum

Master Data
Krämer Newsletter

Nieuwsbrief

Wij informeren u als eerste!

DSS

Veilig winkelen