Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe klant? Registreer hier

STEEDS kids winterrijmantel Theodora
%
STEEDS

kids winterrijmantel Theodora

Artikelnr.: 680527-152-M
Leverbaar
€ 39,90
In plaats van € 79,90
39.90
EUR

Kleurcode kiezen:

marine

Maat kiezen:

152
Aantal:
x
Mooie, waterafstotende winterrijmantel met verwijderbare en met teddy gevoerde capuchon. Pailleten print op 2 zakken vooraan met ingewerkte zakken met rits. Lange rijsplit achter met rits, mouwboorden, 1 binnenzak met rits, rijgkoord in de taille. Zeer warm gevoerd. 100 % nylon.
Waterafstodend Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Gegevens worden geladen...