Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe klant? Registreer hier

Felix Bühler regen uitrijdeken Heaven 4
NIEUW
Felix Bühler

regen uitrijdeken Heaven 4

Artikelnr.: 422385-125-AU
Leverbaar
€ 49,90
49.90
EUR

Kleurcode kiezen:

aubergine

Maat kiezen:

125
Aantal:
x
Praktisch, waterdicht en ademend uitrijdeken (1.200 denier, waterkolom 3.000 mm) met teflonlaag en getapte naden voor lange buitenritten, ook bij slecht weer. Beschermt het gevoelige nierbereik van het paard. Makkelijk aan te brengen voor het zadel d.m.v. klittenbandsluiting. Met groot, reflecterend Felix Bühler logo voor nog meer veiligheid op straat. 100 % polyester.
1200 DEN 1200 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Teflon-Beschichtung Met Teflon bezet
Dit produkt is met Teflon bezet en daardoor bijzonder water en vuil afstotend.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Gegevens worden geladen...