Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
THERMO MASTER regendeken Namur
%
THERMO MASTER

regendeken Namur

Artikelnr.: 422203-105-MN
Leverbaar
€ 69,90
In plaats van € 89,90
69.90
EUR

Kleurcode kiezen:

midnight blue

Maat kiezen:

105
Aantal:
x
Licht, waterdicht en ademend regendeken met nylonlining (600 denier ripstop, teflonlaag, waterkolom 3.000 mm). Het deken heeft een reflecterende streep op de staartflap voor een optimale zichtbaarheid in het donker en een dubbele borstsluiting (2 D-ringen en singelsluiting). De kruissingels met elastiekinzet en de afneembare, verstelbare bilkoorden houden het deken op zijn plaats. Met verstevigde loopsplitten en schoftonderlegging. 100 % polyester. Maten in ruglengte aangegeven!
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Teflon-Beschichtung Met Teflon bezet
Dit produkt is met Teflon bezet en daardoor bijzonder water en vuil afstotend.
Verkrijgbaar in pony Verkrijgbaar in pony
Dit artikel is (ook) in pony verkrijgbaar. Pony's en Shetlanders hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaams zijn afgestemd. Naast een kleine stokmaat zijn, afhankelijk van het ras, vooral de kleine hoeven, kortere rug en een kort kruis kenmerkend voor pony's.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Gegevens worden geladen...