Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Felix Bühler regendeken Elara
NIEUW
Felix Bühler

regendeken Elara

Artikelnr.: 422280-155-TI
Leverbaar
€ 119,00
119.00
EUR

Kleurcode kiezen:

deep see bleu

Maat kiezen:

155
Aantal:
x
Modern, zeer scheurvast en waterdicht regendeken voor koelere zomerdagen om uw paard tegen wind en regen (1.200 Denier Ripstop, waterkolom 3.000 mm) te beschermen. De dubbele borstsluiting (T-haak) houdt het deken altijd op zijn plaats en kan indien nodig worden verbreed met een borsttussenstuk (artikel 422295). De extra hoge, dubbele loopplooien zorgen voor absolute bewegingsvrijheid. Met kruissingels, chloropreenrubberen schoftbescherming, reflecterende details en afwasbare PVC-staartflap. 100 % polyester.
1200 DEN 1200 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademend is niet hetzelfde als luchtdoorlatend. Ademend heeft te maken met de microporeuze eigenschap van stofmembranen om het lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...